Osaamme ja teemme monenlaista.
Suunnittelemme mekaanisia laitteita ja komponentteja sekä laitteiden, kuten työkoneiden ja teollisuuden koneiden sähköjärjestelmiä ja hydraulisia järjestelmiä. Tuotamme automaatioratkaisuja ja käyttöliittymiä.
Tuotamme teknologiahankkeisiin liittyvän teknisen dokumentaation kuten 3D-mallit, tekniset piirustukset ja piirikaaviot. Dokumentoimme myös ohjelmat ja käyttöliittymät sekä tuotamme asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet.
Teknisen viestinnän osaamiseemme kuuluvat myös dokumenttien sisällön ja rakenteen suunnittelu, koulutusmateriaalit sekä koneiden merkinnät ja pakkaukset. Hallitsemme lokalisoinnin ja käännökset puolestasi.
Coresbondin tuotekuvituspalvelu taikoo 3D-malleista virtuaalisia malleja, animaatioita ja eri ympäristöihin optimoituja tuotekuvia. Tuotamme myös markkinointimateriaalia, kuten esitteitä ja esityksiä.
Hallitsemme myös kone- ja tuoteturvallisuuden palvelut, kuten turvallisuusvaatimukset ja -merkinnät, koulutukset ja riskin arvioinnit, sekä ympäristö- ja laatujärjestelmien rakentamisen ja sertifioinnit.
Kirsikkana kakun päällä on rautainen projektinhallintaosaamisemme, jonka avulla varmistamme projektisi onnistumisen vaatimusten määrittelystä aina kokonaistoimituksiin.
Toimintamme ytimessä on Coresbondin toimintatapa, joka varmistaa jokaisen projektin kannattavuuden ja lisäarvon sekä vähentää riskejä.
Tämä perustuu siihen, että hankimme syvällisen ymmärryksen asiakkaan tarpeista, tavoitteista ja haasteista, ja sovitamme projektin laajuuden ja esimerkiksi teknologiavalinnat siten, että investointi on varmasti kannattava. Jos kannattavuuteen ei voida päästä, kerromme sen rehellisesti heti projektin alkuvaiheessa.
Coresbondin hankepolku tarjoaa teollisuusprojekteihin kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka kattaa kaikki vaiheet määrittelystä toteutukseen. Kumppaniverkostomme takaa, että saat kaikki palvelut kauttamme, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa ja resursseja useiden toimittajien valintaan.
Kannamme vastuun hankkeesi onnistumisesta ja ratkaisemme ongelmat yhdessä kanssasi.
Tekninen viestintä on silta tuotteesi ja sen käyttäjien välillä. Se on taidokasta tiedon muotoilua, joka tekee monimutkaisista asioista ymmärrettäviä ja käytettäviä. Laadukas tekninen viestintä ei ole vain varaosaluetteloita ja manuaaleja – se on kokonaisvaltaista käyttäjäkokemuksen suunnittelua, joka kattaa kaiken käyttöohjeista tuotteen merkintöihin ja koulutusmateriaaleista markkinointiviestintään. Se varmistaa, että asiakkaasi saavat kaiken tarvitsemansa tiedon helposti omaksuttavassa, visuaalisesti miellyttävässä muodossa.
Tekninen dokumentaatio on yksi teknisen viestinnän osa-alue, joka keskittyy erityisesti yksityiskohtaisen teknisen tiedon dokumentointiin. Tekninen viestintä on kokonaisvaltaisempi lähestymistapa, joka pyrkii parantamaan tuotteen tai palvelun arvoa ja käytettävyyttä, kun taas tekninen dokumentaatio keskittyy tarkemmin teknisten yksityiskohtien tallentamiseen ja välittämiseen. Sen päätarkoitus on tarjota yksityiskohtaista teknistä tietoa tuotteen tai järjestelmän toiminnasta, huollosta ja vianmäärityksestä.
Ammattitaitoinen tekninen viestintä parantaa tuotteesi arvoa, vahvistaa brändiäsi ja tehostaa asiakastyytyväisyyttä. Se on strateginen työkalu, joka voi merkittävästi vähentää tukipyyntöjä, nopeuttaa tuotteen omaksumista ja parantaa käyttäjäturvallisuutta. Tekninen viestintä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin tyytyväisinä asiakkaina, tehokkaampana käyttönä ja vahvempana markkina-asemana.
Teemme monenlaisia ja eri kokoisia projekteja, joiden hintahaarukka on noin 5000-500 000 €. Jatkuvassa kumppanuudessa palveluidemme laajuus ja käytettävissä olevat resurssit sovitetaan budjettiisi. Turhaa työtä emme tee, vaan varmistamme, että palvelumme sopivat budjettiisi, ja että tekemäsi investointi kannattaa.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva ja kannattava projekti tai yhteistyömalli!
Olemme asiakkaidemme tasavertaisia kumppaneita ja ratkaisemme ongelmat ja haasteet yhdessä. Rakkaimmat asiakkaamme luottavat siihen, että otamme hankkeesta tai toiminnosta kokonaisvastuun. He uskaltavat tehdä päätöksiä ja kehittää uutta.
Olemme oman alamme asiantuntijoita, emme resurssinvuokrauspalvelu. Teemme myös yksittäisiä toimeksiantoja, mutta hyödyt osaamisestamme eniten, kun otat meidät mukaan suunnittelemaan projektit yhdessä kanssasi.
Ota siis yhteyttä, jos kaipaat luotettavaa ja asiantuntevaa kumppania, joka viestii avoimesti ja kertoo asiat suoraan.
Koneen valmistaja on vastuussa siitä, että kone on lähtökohtaisesti turvallinen. Valmistajan velvollisuus on tehdä riskin arviointi, ja kone tulee suunnitella ja rakentaa ottaen huomioon arvioinnin tulokset. Vaaroja tulee poistaa ja riskejä pienentää ensisijaisesti luontaisesti turvallisilla suojaustoimenpiteillä, joihin kuuluu esimerkiksi koneen rakenneominaisuuksien tai sopivan teknologian valinta.
Jos näiden jälkeen jää riskejä, jäännösriskeistä tulee varoittaa. Valmistajan tulee toimittaa käyttöohjeet kohdemaan virallisella kielellä. Suomessa koneissa tulee olla ohjeet suomeksi ja tarvittaessa ruotsiksi.
Valmistajan velvollisuus on myös koota koneen tekninen rakennetiedosto. Lisäksi valmistaja kiinnittää CE-merkinnän ja allekirjoittaa vaatimustenmukaisuusvakuutuksen, joka on vakuus siitä, että kone täyttää sitä koskevat turvallisuusvaatimukset.
Koneen maahantuojan tai myyjän tulee toimittaa ostajalle suomen- ja tarvittaessa ruotsinkieliset ohjeet.
Työnantajayritys on vastuussa koneen turvallisesta käytöstä koko koneen käyttöiän aikana. Työnantajan on valittava työhön ja työolosuhteisiin sopiva ja turvallinen kone. Koneet tulee pitää säännöllisellä huollolla ja kunnossapidolla turvallisena koko sen käyttöiän.
Myös työnantajan tulee laatia riskin arviointi. Erityisesti koneen turvallisuus on arvioitava tuotannon ja työmenetelmien muutosten yhteydessä. Vaakakupissa turvallisuuden lisäksi tulisi punnita kustannusten suhdetta saavutettuun hyötyyn sekä käytettävyyttä.
Työnantajan on huolehdittava, että kaikessa koneeseen liittyvässä toiminnassa otetaan huomioon valmistajan ohjeet. Jos valmistajan ohjeita ei ole saatavilla tai ne eivät ole riittävät, niitä tulee täydentää tai laatia uudet ohjeet. Työnantajan tulee perehdyttää työntekijä koneen turvalliseen käyttöön. Erityisesti on huomioitava toiminta kunnossapitotöissä ja häiriötilanteissa. Tapaturmatilanteessa yritys voi joutua vastuuseen puutteellisesta ohjeistuksesta ja/tai perehdytyksestä.
Työntekijällä on velvollisuus olla selvillä käyttämiensä ja työympäristössään olevien koneiden vaaratekijöistä.
Coresbond voi auttaa ja neuvoa useissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Esimerkiksi: