Mikko&Kimmo Coresbond

Suomen paras projektitoimisto

Kimmo Nurminen ja Mikko Helminen perustivat Coresbond Oy:n alkuvuonna 2021. Törmäsimme usein haasteeseen, jossa asiakas tuskaili eri toimijoista muodostuvien toimitusketjujen hallinnoinnin kanssa ja toimitusten vastuut jäivät osapuolille epäselviksi. Hankkeiden kannattavuus kärsi, koska hallinnointi vei aikaa ja resursseja, joka ei suoraan edesauttanut sinun ydinliiketoimintaasi. Haluamme tarjota osaamistamme sinun käyttöösi, nostamaan kilpailukykyäsi ja tehostamaan toimintaasi.

Uskallamme haastaa perinteisiä tapoja

Parannus lähtee liikkeelle uskalluksesta uudistua. Olemme rohkeasti haastaneet perinteiset toimintamallit. Emme hylkää kokemuspohjaisesti hyväksi todettuja toimintatapoja, vaan uudistamme niitä hyödyntäen korkeaa digitalisaation astetta.

Joustavat kokonaisratkaisut

Coresbondin toiminta perustuu kaupallistettuihin ratkaisukokonaisuuksiin. Ratkaisu muodostuu sinulle räätälöidystä sisällöstä, jolloin saavutamme optimaalisen toimituksen sinun tarpeisiisi. Joustavilla ratkaisuilla pystymme palvelemaan sinua kaiken kokoisissa hankkeissa ja missä tahansa vaiheessa hanketta. Kun ryhdyt yhteistyöhön kanssamme, meidän laaja kumppanuusverkostomme on käytössäsi. Verkosto takaa sinulle aina parhaan kokonaisuuden sovitettuna tarpeisiisi. Coresbondin toimintamallin ansiosta saat enemmän kustannussäästöjä ja nopeamman toimituksen. Sinun ei tarvitse murehtia toimituksesta, vaan me coresbondilaiset teemme sen puolestasi.

”Koko toimitusketjun hallinta on yhdellä toimijalla. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia eri toimittajien välisestä yhteydenpidosta ja hajautetuista vastuista. Asiakkaalle on selvää kuka vastaa toimituksesta. Tätä tarkoittaa Coresbond” – Coresbond

Onnistu kanssamme

Tavoitteenamme on olla Suomen paras projektitoimisto valmistavan teollisuuden toimijoille. Tavoitteen saavuttamiseksi toteutamme liiketoimintaasi parantavia ratkaisuja. ”Ota rahat ja juokse”, EI ole yrityksen toimintatapa, vaan uskallamme haastaa ja neuvoa sinua. Kattavan verkoston ja oman osaamisemme avulla löydämme oikean ratkaisun tarpeisiisi, jolloin saavutamme yhdessä WIN-WIN -tilanteen.

Ratkaisumme
Coresbond logo responsive

Tarkoituksemme

Asiakasyritysten kilpailukyvyn parantaminen yhdistämällä paras inhimillinen osaaminen ja parhaat teknologiaratkaisut.

Tahdomme olla Suomen paras projektitoimisto valmistavan teollisuuden toimijoille.

Olemme täällä sinua varten ja tehtävämme on turvata projektisi menestys.

Arvomme

Rehellisyys ja luottamus

Kommunikoimme avoimesti sisäisesti ja ulkoisesti. Annamme ja otamme vastaan rakentavaa palautetta. Emme epäröi nostaa esiin haasteita, vaan teemme parhaamme kehittyäksemme. Pysymme sovitussa ja kannamme vastuumme. Meidän kanssamme asioista on helppo puhua.

Ihmisistä välittäminen

Rohkaisemme ihmisiä kehittymään alallaan tarjoamalla mahdollisuuksia haastaviin tehtäviin. Tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja haluamme tuoda esiin jokaisen yksilön vahvuudet.

Keskinäinen kunnioitus

Käyttäydymme toisiamme kohtaan arvokkaasti ja toisen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Emme tuomitse virheistä, vaan pyrimme yhdessä löytämään ratkaisut virheiden välttämiseksi. Meillä työntekijän tulee tuntea kuuluvansa yhteisöön.

Turvallisuus

Asetamme turvallisuuden kaikessa toiminnassamme etusijalle. Turvallisuudesta emme tingi.

Keitä me olemme

Mikko Helminen Coresbond

Mikko Helminen linkedin icon
Myynti & Projektit
Toimitusjohtaja

Olen tekniikan, johtamisen ja myynnin ammattilainen. Kokemusta on ehtinyt karttua niin asentajan töistä, suunnittelusta kuin projektien johtamisesta. Viime vuodet olen keskittynyt asiantuntijoiden johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tarjoan käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen teknologiateollisuuden eri tehtävistä ja tekniikoista. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras keino nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle.

mikko.helminen@coresbond.com
Puh. 050 555 1359

Kimmo Nurminen Coresbond

Kimmo Nurminen linkedin icon
Myynti & Liiketoiminnan kehitys
Hallituksen puheenjohtaja

Ammattitaitoni on karttunut globaaleissa työympäristöissä ja eri teollisuuden aloilla. Vahvuuteni on liiketoiminnan, palveluiden ja teknologian kehittämisessä. Persoonaltani olen avoin ja ratkaisuhakuinen. Hahmotan helposti isoja kokonaisuuksia ja löydän niistä oleellisimmat asiat. Keskustelen mielelläni kanssasi yrityksesi tarpeista – yhdessä olemme vahvempia.

kimmo.nurminen@coresbond.com
Puh. 050 526 3731

Tiia Suomivuori

Tiia Suomivuori linkedin icon
Tekninen viestintä
Sisältöpäällikkö

Olen teknisen viestinnän ja kääntämisen asiantuntija, joka syttyy sisältöjen ja viestintäprosessien toimivuuden, käytettävyyden ja laadun parantamisesta. Asiakkaidemme lisäksi tahdon tuottaa arvoa myös loppukäyttäjille. Intohimoprojektini on teknisen viestinnän väitöskirjatutkimus minimalismista raskaan teollisuuden dokumentaatiossa – tavoitteena käyttökelpoinen ja käytettävä käyttäjädokumentaatio. Selvitetään yhdessä, miten voimme parhaiten auttaa teitä pääsemään tavoitteisiinne!

tiia.suomivuori@coresbond.com
040 824 0502

Johanna Syrjämäki linkedin icon
Turvallisuus
Projektipäällikkö

Olen turvallisuustekniikan asiantuntija, jolla on hyvä standardituntemus. Minulla on kokemusta CE-merkinnän edellyttämistä koneturvallisuustehtävistä, kuten riskin arvioinneista, vaatimustenmukaisuustarkasteluista ja toiminnallisen turvallisuuden arvioinneista. Vahvuuteni on järjestelmällinen työskentelytapa ja halu oppia uutta. Ota yhteyttä, niin turvallistetaan maailmaa yhdessä!

johanna.syrjamaki@coresbond.com
044 278 7440

Ismo Aaltonen linkedin icon
Projektit
Projektipäällikkö

Kokemukseni on karttunut monipuolisesti mm. kone- ja teknologiateollisuudessa, joissa olen toiminut projekti- ja suunnittelupäällikkönä sekä johtotehtävissä. Vahvuuteni ovat erityisesti tuotekehityksen, valmistuksen ja testauksen alueilla. Minua kiinnostaa kehittäminen ja jatkuva parantaminen, ja olen taitava verkostoituja. Jos ei vielä tunneta, niin otahan yhteyttä! 

ismo.aaltonen@coresbond.com

Johanna Ahlsten-Roimela

Johanna Ahlsten-Roimela linkedin icon
Ihmiset & Viestintä
Onnellisuuspäällikkö

Olen ratkaisukeskeinen HR-asiantuntija ja People-ihminen, jolle sydäntä lähellä on työhyvinvointi. Minulle on kertynyt yli 20 vuotta työelämää viestinnän, ICT-projektien ja palvelujohtamisen sekä lähijohtamisen parissa. Olen kotonani niin liiketoiminnan ytimessä kuin ihmisryhmien keskellä, ja tavoitteenani on mahdollistaa onnellinen työelämä kaikille!

johanna.ahlsten-roimela@coresbond.com
040 594 6246