Kiva tavata!

Me Coresbondarit olemme he, jotka saavat hommat hoitumaan.
Alta löydät meidän kaikkien yhteystiedot – ota rohkeasti yhteyttä!

Kimmo Nurminen Coresbond

 

Kimmo Nurminen linkedin icon
Toimitusjohtaja, Perustaja

Ammattitaitoni on karttunut globaaleissa työympäristöissä ja eri teollisuuden aloilla. Vahvuuteni on liiketoiminnan, palveluiden ja teknologian kehittämisessä. Persoonaltani olen avoin ja ratkaisuhakuinen. Hahmotan helposti isoja kokonaisuuksia ja löydän niistä oleellisimmat asiat. Keskustelen mielelläni kanssasi yrityksesi tarpeista – yhdessä olemme vahvempia.

kimmo.nurminen@coresbond.com
Puh. 050 526 3731

Mikko Helminen Coresbond

 

Mikko Helminen linkedin icon
Tekninen johtaja, Perustaja

Olen tekniikan, johtamisen ja myynnin ammattilainen. Kokemusta on ehtinyt karttua niin asentajan töistä, suunnittelusta kuin projektien johtamisesta. Viime vuodet olen keskittynyt asiantuntijoiden johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tarjoan käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen teknologiateollisuuden eri tehtävistä ja tekniikoista. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras keino nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle.

mikko.helminen@coresbond.com
Puh. 050 555 1359

Portrait of a person.

Johanna Syrjämäki linkedin icon
Turvallisuus & Laatu
Projektipäällikkö

Olen turvallisuustekniikan asiantuntija, jolla on hyvä standardituntemus. Minulla on kokemusta CE-merkinnän edellyttämistä koneturvallisuustehtävistä, kuten riskin arvioinneista, vaatimustenmukaisuustarkasteluista ja toiminnallisen turvallisuuden arvioinneista. Vahvuuteni on järjestelmällinen työskentelytapa ja halu oppia uutta. Ota yhteyttä, niin turvallistetaan maailmaa yhdessä!

johanna.syrjamaki@coresbond.com
Puh. 044 278 7440

 

Elisa Saari linkedin icon
Tekninen viestintä
Projektikoordinaattori

Kokenut projektipäällikkö ja tekninen kirjoittaja.

elisa.saari@coresbond.com

Portrait of a person.

Mikko Niiranen linkedin icon
Tekninen viestintä
Sisällöntuottaja

Pitkän linjan 3D-visualisoija, joka tekee nopeasti ja tehokkaasti niin kuvarenderöintejä, animaatioita kuin 360-ympäristöjäkin. Myös animaatioiden ja videoiden yhdisteleminen, GoPro-videokuvaukset ja vaikkapa drone-lennätykset onnistuu kädenkäänteessä. Kysy rohkeasti, niin mietitään, mitä kivaa keksitään teidän ohjeisiin tai vaikkapa markkinointimateriaaleihin!

mikko.niiranen@coresbond.com
Puh. 040 627 3444

Anniina Mäkelä

Anniina Mäkelä linkedin icon
Tekninen viestintä ja Suunnittelu
Muotoilija

Käyttäjälähtöinen ja monipuolinen teollinen muotoilija vahvalla visuaalisella silmällä. Teen ilolla niin tuotesuunnittelua, konseptisuunnittelua, käyttöliittymäsuunnittelua, graafista suunnittelua, teknistä kuvitusta kuin palvelumuotoiluakin. Ja mitä ikinä tuleekaan vastaan, löytyy siihen aina ratkaisu!

anniina.makela@coresbond.com

Portrait of a person.

Anu Sandqvist linkedin icon

Tekninen viestintä
Erityisasiantuntija

Olen työskennellyt teknisen dokumentaation parissa yli vuosikymmenen. Omimmillani olen editoijan punakynä kädessä, kun saan auttaa tekemään sisällöstänne entistäkin parempaa. Tykkään, kun ohjeet ovat yhdenmukaisia ja manuaaleissa on pilkut ja pisteet paikoillaan. Laitetaanko teidänkin dokumentaationne kuntoon?

anu.sandqvist@coresbond.com

Portrait of a person.

Sami Turvala linkedin icon
Tekninen viestintä
Erityisasiantuntija

Olen pitkän linjan dokumentoinnin konkari ja teknisen viestinnän laaja-alainen osaaja. Kokemusta asennusohjeista, käyttöohjeista, huoltomanuaaleista yms. on karttunut jo yli 20 vuoden ajalta. Minulla on erittäin hyvät tiedonhakutaidot, ja mielelläni kerrytän dokumentoitavasta laitteesta/teknologiasta syvällisempää ymmärrystä, jotta voin suunnitella ja toteuttaa käyttäjäystävälliset ohjeistukset.

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani on selkokieli (STE) ja minimalismi. Pyrinkin aina soveltamaan näitä työssäni ja näin kehittämään asiakkaan teknistä viestintää.

sami.turvala@coresbond.com

 

Kate Suominen linkedin icon
Tekninen viestintä
Erityisasiantuntija

I am passionate about environmental compliance and customer documentation. I work mostly within environmental compliance producing carbon footprints, EPD’s and environmental product footprints. Part time, I also enjoy Technical Writing, producing mostly operation and maintenance manuals (MoM).


I am also a professionally trained teacher, so I produce effective training materials based on customer requirements.
 I am eager to learn new skills and develop myself as well. 

kate.suominen@coresbond.com

Portrait of a person.

Milja Kärkimaa linkedin icon
Tekninen viestintä
Dokumentointi-insinööri

Olen selkeyttäjä, kehittäjä ja toimelias osaaja. Haluan tuottaa kokonaisvaltaisesti parhaita dokumentoinnin ratkaisuja. Kiinnostukseni eri aloista ja toimintatavoista yhdistettynä insinöörimenetelmään tuottaa tilaajalle kannattavia ja loppukäyttäjää miellyttäviä teoksia. Ole yhteydessä jos koet, että dokumentointisi kaipaa lisää laatua ja vähemmän Lorem ipsumia.

milja.karkimaa@coresbond.com

Ulla Riihinen linkedin icon
Tekninen viestintä
Erityisasiantuntija

Tekninen dokumentoija, jolla on kokemusta myös projektinhallinnasta ja
-koordinoinnista, kielenhuollosta (oikoluku, katselmointi), litteroinnista ja lokalisointi- ja ohjelmistotestauksesta.

ulla.riihinen@coresbond.com

suunnittelu

Ville Linna linkedin icon
Suunnittelu
Pääsuunnittelija, mekaniikka

Minulla on pitkä kokemus erityisesti liikkuvien työkoneiden suunnittelusta, mallinnuksesta ja projektinhallinnasta sekä suunnittelutyön ohjaamisesta. Olen mielelläni mukana erilaisissa kehitysprojekteissa, joissa innovoidaan, luodaan jotakin uutta ja/tai parannetaan olemassa olevaa esim. teknologian avulla.

Tällä hetkellä suunnitteilla on asiakkaan koneen päivitys polttomoottorista sähkökäyttöiseksi. Toimin hyvin myös kiireessä, ja hektisemmissäkin projekteissa asiakas voi aina luottaa siihen, että langat pysyvät käsissäni.

ville.linna@coresbond.com

Portrait of a person.

Jyri Lepistö linkedin icon
Suunnittelu
Pääsuunnittelija, sähkö- ja automaatio

Olen sähkö- ja automaatiotekniikan suunnittelija, jolla on erilaisten automaatiolaitteiden ja
-järjestelmien suunnittelutöiden ohella kokemusta myös niiden asennus- ja kunnossapitotöistä.

Lisäksi minulle on kertynyt kokemusta sulautetuista järjestelmistä ja IoT-ratkaisuista. Minulla on sähköpätevyys 2, ja muutenkin koen turvallisuusvaatimukset tärkeäksi. Olen järjestelmällinen ja itseäni kehittävä suunnittelija, ja automaatioratkaisutkin kehittyvät koko ajan.

jyri.lepisto@coresbond.com
Puh. 050 366 2933

Portrait of a person.

Elias Tigerstedt linkedin icon
Suunnittelu
Projekti-insinööri

Olen pian valmistuva konetekniikan diplomi-insinööri, jolle tuotekehitys ja projektinhallinta ovat lähellä sydäntä. Vaikka työuraa ei ole vielä monia vuosia alla, niin monissa erilaisissa projektissa on tullut oltua jo mukana. Hyvän suunnittelun lisäksi suhteiden luominen sekä ylläpitäminen ja hyvä strategia takaavat onnistuneen lopputuloksen kaikkiin projekteihin.
Tekniikan alan vanhentuneet projektimenetelmät sekä kustannusperusteinen ajattelu hidastavat alan kehitystä sekä heikentävät lopputulosta. Coresbondilla painotamme työmme arvopohjaiseen ajatteluun sekä nykypäiväisiin ja tehokkaampiin projektimenetelmiin, joiden tärkeimpänä kulmakivenä on rehellisyys ja avoimuus. Näin saavutamme paremmin kaikkia palvelevan lopputuloksen ja kustannukset.

elias.tigerstedt@coresbond.com

Portrait of a person.

Markus Nuutinen linkedin icon
Suunnittelu
Automaatioinsinööri

Minulla on monipuolisesti kokemusta erilaisten automaatiojärjestelmien suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä. Osaamiseni on karttunut niin teknologiatollisuudessa kuin esim. kiinteistöjen sähköverkkoihin liittyvien automaatiojärjestelmien parissa.

Olen myös innokas uuden oppija, ja tällä hetkellä laajennan osaamistani mm. tutkimalla digitalisaation vaikutusta työelämän murrokseen.

markus.nuutinen@coresbond.com

suunnittelu

Pekka Ojala linkedin icon
Suunnittelu
Automaatioinsinööri

pekka.ojala@coresbond.com

Portrait of a person.

Johanna Ahlsten-Roimela linkedin icon
Ihmiset & Viestintä
Onnellisuuspäällikkö

Olen ratkaisukeskeinen HR-asiantuntija ja People-ihminen, jolle sydäntä lähellä on työhyvinvointi. Minulle on kertynyt yli 20 vuotta työelämää viestinnän, ICT-projektien ja palvelujohtamisen sekä lähijohtamisen parissa. Olen kotonani niin liiketoiminnan ytimessä kuin ihmisryhmien keskellä, ja tavoitteenani on mahdollistaa onnellinen työelämä kaikille!

johanna.ahlsten-roimela@coresbond.com
Puh. 040 594 6246